Over samenSZorg

SamenSZorg: de zorgprofessional voor de palliatieve- terminale zorg

 

samenSZorg is de zorgprofessional voor de palliatief-terminale zorg.

 

samenSZorg wordt gerund door verpleegkundige Jens Müller. Al tijdens mijn studie werd duidelijk dat mijn hart ligt in het verzorgen van kwetsbare ouderen met een grote zorgbehoefte. Ik ben de zorgprofessional die mensen in de palliatief- terminale fase thuis verzorgt zodat ze in hun eigen vertrouwde omgeving kunnen blijven. Daarnaast zorg ik voor begeleiding van familie en naasten en bied ik ondersteuning aan mantelzorgers (respijtzorg). Daarnaast werk ik als nachtverpleegkundige in hospices. In een team bieden wij zorg aan mensen in hun laatste dagen of weken.

Coaching van zelfstandige zorgondernemers

Naast mijn werk als zorgprofessional coach ik andere zelfstandige zorgondernemers. Als zelfstandig zorgverlener heeft u niet alleen te maken met je eigen cliënten en het zoeken van opdrachten. Ook de ontwikkeling van uw eigen onderneming is belangrijk. Zo kan ik u helpen bij het bepalen van de identiteit van uw onderneming. Welke kernwaarden wilt u uitdragen en op welke manier kunt u dat overbrengen naar uw cliënten, zorgverleners en -verwijzers en andere belanghebbenden. Door middel van een coaching in leiderschap leer ik u hoe u uw eigen authenticiteit kunt behouden en uw eigen visie kunt volgen.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Of wil u een afspraak maken voor een oriënterend gesprek? Neem dan contact op met samenSZorg. Ik ben bereikbaar op telefoonnummer 06- 347 53 364 of via e-mail op info@samenSZorg.nl. U kunt ook een bericht sturen via het contactformulier. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Zo kunt u samenSZorg bereiken:

Email: info@samenSZorg.nl

Mobiel: 06- 347 53 364
Bezoekadres:
Vredenburg 123
3328DJ Dordrecht