Doorbraak tot succes in de zorg?

Op zoek naar uw doorbraak tot succes in de zorg?

 

Bent u zelfstandig zorgondernemer en wacht u op uw doorbraak tot succes? Dan bent u bij samenSZorg aan het juiste adres.

Het ontwikkelen van de identiteit van uw onderneming

Mijn naam is Jens Müller en ik ben zelfstandige ondernemer in de zorg. De wetenschap waar mijn eigen kracht en passie ligt, zorgde voor mijn doorbraak tot succes. Niet alleen ben ik zelf in te schakelen als zelfstandig verpleegkundige, ook help ik andere zelfstandige zorgondernemers. Zo kan samenSZorg u helpen bij het inrichten van uw bedrijf zodat de focus niet meer alleen komt te liggen op het binnenhalen van opdrachten maar ook op de identiteit van u en uw onderneming.

Hoe passie kan leiden tot succes

Ik dank mijn eigen doorbraak tot succes aan het feit dat ik weet wie ik ben, wat ik wil en waarom ik dat wil. Deze wetenschap zorgt dat ik dit over kan brengen naar mijn cliënten. Door mijn eigen passie te volgen, houd ik het leuk voor mezelf en ben ik beter in mijn vak.

 

Mijn eigen passie ligt in de palliatieve zorg. Ik werk als verpleegkundige in de wijk met ouderen en dementerenden en als nachtverpleegkundige in hospices. Het bijstaan van mensen in hun laatste dagen en hun familie in de weg naar een naderend afscheid is hierin mijn belangrijkste taak.

 

Wat is uw passie? Wat is voor u de reden dat u uw hart in uw werk legt? Ik help u graag op weg om van uw zorgonderneming een succes te maken. Bent u ook zzp’er in de zorg? Neem dan contact met mij op.

Zo kunt u samenSZorg bereiken:

Email: info@samenSZorg.nl

Mobiel: 06- 347 53 364
Bezoekadres:
Vredenburg 123
3328DJ Dordrecht