De Zorgprofessional: de branchevereniging voor professionals in de zorg

De Zorgprofessional: de branchevereniging voor professionals in de zorg
De Zorgprofessional: de branchevereniging voor professionals in de zorg

De ZorgProfessional & samenSZorg

De Zorgprofessional is een coöperatie en branchevereniging voor zzp’ers in de zorg. samenSZorg  is lid van De Zorgprofessional en Jens Müller is binnen deze vereniging verantwoordelijk voor de webhosting, Social Media, nieuwsbrieven en andere digitale processen.

Waarom De Zorgprofessional?

Professionals in de zorg werken samen aan een volledig, verantwoord, kwalitatief en deskundig ondernemerschap. Naast versterking van ondernemerschap biedt de vereniging ook hulp bij het vormen van een collectief voor contracteren, een betere samen met intermediairs en bij de het lobbyen voor betere contracten bij gemeenten, overheid en zorgverzekeraars.

De voordelen voor samenSZorg

samenSZorg  is volwaardig lid en draagt ook zijn steentje bij in het bestuur. Voor samenSZorg betekent dit een verdieping in de eigen werkzaamheden. Zo geeft het Jens Müller de kans om verder te kijken dan alleen zijn eigen situatie en verruimt het zijn blik op de sector van zelfstandig ondernemerschap in de zorg. Iets wat hij in zijn eigen werkzaamheden bij samenSZorg ook goed kan gebruiken. Door zijn werk bij De Zorgprofessional weet hij goed tegen welke moeilijkheden zzp’ers aanlopen en bij welke zaken hulp gewenst is. Deze hulp geeft hij met samenSZorg , bijvoorbeeld coaching in leiderschap.

Wilt u meer informatie over de werkzaamheden van samenSZorg ? Heeft u behoefte aan ondersteuning in uw werkzaamheden in de zorg? Neem dan contact op. samenSZorg  is bereikbaar op telefoonnummer 06- 347 53 364 of stuur een mailtje naar info@samenSZorg .nl. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier op de website. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Meer informatie over De Zorgprofessional, de werkzaamheden en het lidmaatschap, vindt u hier.

Zo kunt u samenSZorg bereiken:

Email: info@samenSZorg.nl

Mobiel: 06- 347 53 364
Bezoekadres:
Vredenburg 123
3328DJ Dordrecht