coaching zelfstandig ondernemerschap

Coaching zelfstandig ondernemerschap

 

Bent u op zoek naar coaching in zelfstandig ondernemerschap? Maar merkt u dat voor u als zorgprofessional andere dingen belangrijk zijn dan bij een gemiddelde ondernemer? Dan bent u bij samenSZorg aan het juiste adres.

Coaching vanuit eigen ervaring in de zorg

samenSZorg is opgericht door Jens Müller, zelf professional in de zorg. Doordat ik zelf werkzaam ben in de zorgsector, weet ik dat veel zorgprofessionals gedreven worden door passie. Passie voor het vak. En vaak ook in een bepaalde richting van de zorg. Maar als zelfstandig ondernemer is het ook belangrijk om opdrachten te hebben. Hierdoor ligt soms meer nadruk op het zoeken naar opdrachten dan op het ontwikkelen van uw eigen onderneming. In mijn coaching in zelfstandig ondernemerschap neem ik u weer mee terug naar de basis. Naar de drijfveren en de passie van waaruit u ooit dit mooie vak hebt geleerd.

Kernwaarden in kaart brengen

Vanuit deze drijfveren en passie werken we aan de identiteit van uw onderneming. Door de kernwaarden in kaart te brengen bent u zich beter bewust van de richting die u op wilt met uw onderneming. U weet waar uw passie en uw kracht ligt waardoor u dit ook beter over kunt brengen op anderen. Niet alleen naar uw cliënten maar bijvoorbeeld ook naar verwijzers en andere zorgprofessionals.

 

Naast mijn werkzaamheden als verpleegkundige in palliatieve-terminale zorg en de coaching van andere zorgondernemers houd ik mij met samenSZorg bezig met de ontwikkeling van een app voor medicatie dubbelcheck. Houd voor de nieuwste ontwikkelingen de website in de gaten of volg samenSZorg op Facebook.

Zo kunt u samenSZorg bereiken:

Email: info@samenSZorg.nl

Mobiel: 06- 347 53 364
Bezoekadres:
Vredenburg 123
3328DJ Dordrecht