Coaching leiderschap in de zorg

Coaching leiderschap in de zorg

Coaching leiderschap in de zorg

 

Bij samenSZorg kunnen zelfstandige zorgondernemers terecht voor coaching in leiderschap. Dit leiderschap heeft niet zoveel te maken met leiding geven aan andere zorgverleners maar meer met het leiden van uzelf en uw bedrijf.

Het vinden van de juiste weg

Coaching in leiderschap van samenSZorg helpt u bij het vinden van de juiste weg. Iedere zorgondernemer heeft vanuit een bepaalde visie of passie gekozen voor de zorg. Als zelfstandig ondernemer bent u echter ook steeds op zoek naar nieuwe opdrachten. Hierdoor kunt u steeds verder wegraken van uw initiële drijfveren. Ik help u met het ontdekken van de kernwaarden van uw onderneming. Waar ligt uw hart en wat wilt u uitdragen met uw onderneming? Dit bepaalt de identiteit van uw onderneming.

Werken met passie

De coaching in leiderschap gaat om identiteit, drijfveren en kernwaarden. Maar vooral ook om passie. Wie bent u, wat wilt u en waarom wilt u dat? De volgende stap is het overbrengen naar uw cliënten. De zorg draait om meer dan voorschriften en regels. Het gaat om mensen en juist daarom is het belangrijk om uw eigen authenticiteit te behouden.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Heeft u ook interesse in coaching in zelfstandig ondernemerschap in de zorg? Dan bent u bij samenSZorg aan het juiste adres. Ik help u graag om van uw onderneming een succes te maken zodat u uw plezier houdt in uw werk en uw passie voor het vak kunt behouden. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Zo kunt u samenSZorg bereiken:

Email: info@samenSZorg.nl

Mobiel: 06- 347 53 364
Bezoekadres:
Vredenburg 123
3328DJ Dordrecht